La casa

 

 

La Caseta dels Prats, és una casa de turisme rural situada en un racó tranquil i privilegiat del Berguedà, entre Berga i Sant Llorenç de Morunys, i en un fantàstic espai natural ideal per a anar a buscar bolets o per relaxar-se i gaudir de la natura en companyia.

La casa d’agroturisme és la reconstrucció d’un cobert on antigament es guardaven les eines i el menjar dels animals. Està situada al costat de dues cases més, que són habitades: la casa original i l’antiga pallissa.

La casa consta de dues plantes. A la planta baixa hi ha el menjador amb llar de foc, la cuina, un lavabo i una habitació triple amb bany. A la planta de dalt hi trobem una altra habitació triple amb bany i tres habitacions dobles que tenen dos banys complerts per a compartir.

A fora hi trobeu una barbacoa i una zona enjardinada perfecte per a gaudir d’aire fresc i de nits inoblidables sota les estrelles.

L’espai està decorat amb un aire rústic-modern que us permetrà relaxar-vos còmodament envoltats de la natura pròpia del Prepirineu català.

 


casa rural berguedà


Comments are closed